Ihokarvojen poisto

Sokerointipalvelut

Sokerointi on yksi hellävaraisimmista karvanpoistomenetelmistä. Ensimmäisillä kerroilla sokerointi saattaa tuntua kivuliaalta, mutta kivun tuntemus vähenee, kun sokerointia tehdään säännöllisesti. Suosittelemme DAME beautyssä sokerointia kerran kuussa. Kun sokerointi tehdään kauneussalongissa säännöllisesti, karva ei kasva yhtä vahvana takaisin kuin aiemmin, karva vaalenee ja karvankasvu saattaa loppua lähes kokonaan.

Tarjoamme sokeroinnit sinulle myös hieman edullisemmin, kun käyt meillä kuukausittain karvanpoistossa. Huomioithan, että käsittelyyn kuuluu tällöin vähemmän aikaakin -eli Säännöllinen Sokerointi on aika Sweet -juttu!

Pohditko mikä on se oikea aika tulla karvanpoistoon? Ihanteellinen karvan pituus sokerointiin tultaessa on noin 3mm, intiimialueen karvanpoistoon (brassiin) suositus on maksimissaan 2cm karvoitusta. Karvaa voi varovasti lyhentää saksilla jo kotona tarpeen vaatiessa ennen brassiin tuloa.

Ennen sokerointia ei ole hyvä kuoria ihoa, emmekä suosittele sokeroitavan ihoalueen rasvaamista myöskään ennen sokerointia. Sokerointi on hyvä tehdä täysin puhtaalle iholle.

Jotta sokeroitu iho alue pysyisi terveenä ja välttyisit karvatupen tulehduksilta, on hyvä muistaa hoitaa ihoa kotona sokerointien välissä huolellisesti kuorimalla ja kosteuttamalla. Meiltä DAME beautystä saat laadukkaat tuotteet kotikäyttöön sokeroinnin jälkeen.

Sokeroinnin jälkeen iho on hyvin herkkä palamaan auringossa, tämä on hyvä muistaa, mikäli on lähdössä aurinkolomalle ja kesäaikaan tietysti myös Suomessa. Käytä auringossa aina korkeakertoimista aurinkosuojaa sokeroinnin jälkeen.

Koska iho on herkkä sokeroinnin jälkeen, emme suosittele vuorokauteen hikoilua, saunaa tai uimista. Emme suosittele myöskään käyttämään sokeroidulle ihoalueelle deodoranttia, hajuvettä tai itseruskettavia tuotteita heti sokeroinnin jälkeen.