Ihokarvojen poisto

Sokerointipalvelut

Sokerointi on yksi hellävaraisimmista karvanpoistomenetelmistä. Ensimmäisillä kerroilla sokerointi saattaa tuntua kivuliaalta, mutta kivun tuntemus vähenee, kun sokerointia tehdään säännöllisesti. Suosittelemme DAME beautyssä sokerointia kerran kuussa. Kun sokerointi tehdään kauneussalongissa säännöllisesti, karva ei kasva yhtä vahvana takaisin kuin aiemmin, karva vaalenee ja karvankasvu saattaa loppua lähes kokonaan.

Tarjoamme sokeroinnit sinulle myös hieman edullisemmin, kun käyt meillä kuukausittain karvanpoistossa. Huomioithan, että käsittelyyn kuuluu tällöin vähemmän aikaakin -eli Säännöllinen Sokerointi on aika Sweet -juttu!

DAME beautyssä käytetään sokeroinnissa sokerimassaa, joka on 100% luonnontuote. Käytössä on Hilla Hellä -sokerit, jotka tehdään kotimaisista raaka-aineista ja ovat täysin Suomessa valmistettuja. Hilla Hellä sokerit sisältävät suomalaisesta sokerijuurikkaasta valmistettua ihoa kosteuttavaa betaiinia, ravitsevaa hillauutetta, glukoosia, fruktoosia ja sakkaroosia.

Sokereista löytyy tekijälle eri kovuusasteita eri alueiden sokerointia varten. DAME beautyssa sokeroinnin voit varata mm. kasvojen alueelle, käsiin, intiimialueelle (bikini/bikini string/brassi), reisiin ja sääriin. Sokerointi on meillä aina ehdottoman hygieenistä.

Pohditko mikä on se oikea aika tulla karvanpoistoon? Ihanteellinen karvan pituus sokerointiin tultaessa on noin 3mm, intiimialueen karvanpoistoon (brassiin) suositus on maksimissaan 2cm karvoitusta. Karvaa voi varovasti lyhentää saksilla jo kotona tarpeen vaatiessa ennen brassiin tuloa.

Ennen sokerointia ei ole hyvä kuoria ihoa, emmekä suosittele sokeroitavan ihoalueen rasvaamista myöskään ennen sokerointia. Sokerointi on hyvä tehdä täysin puhtaalle iholle.

Jotta sokeroitu iho alue pysyisi terveenä ja välttyisit karvatupen tulehduksilta, on hyvä muistaa hoitaa ihoa kotona sokerointien välissä huolellisesti kuorimalla ja kosteuttamalla. Meiltä DAME beautystä saat laadukkaat tuotteet kotikäyttöön sokeroinnin jälkeen. Suosikkimme on Hilla Hellä -hoitoseerumi. Hilla Hellä -seerumi on aivan mahtava tuote, joka uudistaa ihoa ja samalla kosteuttaa sekä hoitaa sokeroitua ihoaluetta.

Sokeroinnin jälkeen iho on hyvin herkkä palamaan auringossa, tämä on hyvä muistaa, mikäli on lähdössä aurinkolomalle ja kesäaikaan tietysti myös Suomessa. Käytä auringossa aina korkeakertoimista aurinkosuojaa sokeroinnin jälkeen.

Koska iho on herkkä sokeroinnin jälkeen, emme suosittele vuorokauteen hikoilua, saunaa tai uimista. Emme suosittele myöskään käyttämään sokeroidulle ihoalueelle deodoranttia, hajuvettä tai itseruskettavia tuotteita heti sokeroinnin jälkeen.

KARVANPOISTO

Edullisempi hinta alle viisi viikkoa edellisestä karvanpoistosta -kalliimpi hinta yli viisi viikkoa tai ensimmäinen kerta.

Ylähuuli tai leuka 

10-15€

Kainalot 

20-25€

Sääret tai reidet 

35-40€

Käsivarret

30-35€

Bikini

25-30€

Bikinistring

40-55€

Brasilialainen

55-70€

Pakarat

30-35€

KARVANPOISTOPAKETIT

Edullisempi hinta alle viisi viikkoa edellisestä karvanpoistosta -kalliimpi hinta yli viisi viikkoa tai ensimmäinen kerta.

Sääret ja reidet

60-70€

Sääret, kainalot ja bikini 

70-85€

Sääret, reidet, kainalot ja bikini

105-125€

Sääret, kainalot ja brassi 

100-125€

Pakarat ja bikinistring

60-80€

Kainalot ja bikini

35-45€

Kainalot ja bikinistring

50-70€

Kainalot ja brassi 

65-85€

Sääret, reidet, bikini, kainalot, käsivarret 

135-160€

Sääret, reidet, brassi, kainalot, käsivarret 

145-200€