Meikit

MEIKIT

Me DAME beautyssä rakastamme meikkejä!

Meikin tulisi mielestämme olla aina "oman näköinen" ja kestää huoliteltuna aamusta iltaan. Pyrimme saamaan esiin meikkituolissa istuvan asiakkaan parhaat piirteet, niitä luonnollisesti korostaen. Käytämme ammattilaisten suosimia laadukkaita meikkisarjoja, joista löytyy varmasti oikeat tuotteet ja sävyt jokaiseen tilanteeseen.

Päivämeikki

Päivämeikki on kevyt meikki. Päivämeikki sopii esimerkiksi työhaastatteluun mentäessä. Päivämeikissä kasvot ehostetaan kevyesti ja tehdään huoliteltu kokonaisuus.

Hinta 50€

Juhlameikki

DAME beautystä saat luonnollisen kauniin juhlalookin sinulle tärkeisiin juhliin. Oikeanlaisen meikin tekeminen voi tuntua itsestä työläältä ja aikaa vievältä kiireisenä päivänä, mutta luonamme voit hengähtää hetken vain istumalla meikkituolissa.

Meikki voidaan toteuttaa myös kuvausmeikkinä.

Hinta 75€ sisältää ripsitupsut tai ripsinauhat

Häämeikki

Onnistunut häämeikki korostaa kantajansa tyyliä ja istuu tärkeän päivän asuun, koruihin sekä hääkampaukseen. Häämeikki tehdään aina morsiamen toiveita kunnioittaen. DAME beautyssä luotamme vahvasti klassisiin meikkityyleihin häämeikeissä.

Koemeikki on tärkeä osa häämeikin onnistumista. Koemeikki tehdään morsiamelle etukäteen ja sen tarkoitus on selvittää, millainen meikki tuntuu parhaimmalta hääpäivänä. Koemeikki myös vähentää tärkeään päivään kohdistuvaa jännittyneisyyttä. Koemeikkiin tullessa voi tuoda mukanaan kuvia itseä miellyttävistä meikeistä, jotta saamme selville toiveet esimerkiksi meikin voimakkuuden suhteen. Koemeikissä testataan meikin tummuus, sävyt ja morsiamelle sopivat pohjatuotteet.

Hinta 120€ sisältää koemeikin ja mahdolliset ripsitupsut/ripsinauhat

Sulhasen kevyt ehostus 20€

HUOM! Häämeikki voidaan toteuttaa DAME beautyssä tai asiakkaan toivomassa paikassa. Jos meikki toteutetaan muualla, kuin DAME beautyssä, tulee häämeikin summan lisäksi myös siirtymälisä 20€, sekä mahdolliset matkakulut. Mahdollisuus on meikata hääpäivänä myös muita juhlavieraita sopimuksen mukaan, pyydä tarjous sähköpostilla www.dame.fi !

Lily Lolo -meikkiopastus

Opastus meikin tekoon ihanilla Lily Lolon mineraalimeikeillä. Meikkiopastus sisältää 50€ arvolla juuri Sinulle sopivia Lily Lolon meikkejä mukaan!

Lily Lolo on kulttimainetta nauttiva, luonnonkosmetiikkalaatuinen mineraalimeikkisarja. Vuosien varrella Lily Lolo -mineraalimeikkisarjasta on kasvanut kansainvälisesti kehuttu ja suurella sydämellä rakastettu kauneusbrändi, jota myydään sadoissa huippusalongeissa sekä tarkoin valikoiduissa kaupoissa ympäri maailmaa. Lily Lolo -meikeissä yhdistyy korkea laatu, kattava sävyvalikoima ja täydellisiksi kehutut koostumukset. Lily Lolo -sarjan tuotteissa ei käytetä koskaan parabeeneja, synteettisiä hajusteita tai väriaineita, vaan käytössä on ainoastaan luonnollisia raaka-aineita, jotka sopivat myös useimmille herkkäihoisille ja allergisille. Sarjan perustajasisarukset ovat erityisen ylpeä Lily Lolon Cruelty Free -sertifikaatista, joka takaa sen, ettei valmiita tuotteita tai niihin käytettyjä raaka-aineita testata eläimillä missään vaiheessa.

Lily Lolo -meikkiopastus 60€

Huulimeikki

Mikä on juuri Sinulle sopiva huulipuna? -Me DAME beautyssä autamme löytämään sen!

Huulimeikki 20€ sisältää valitun huulipunan

Päivämeikki

50€

Juhlameikki

75€

Häämeikki (sisältää koemeikin)

120€

Sulhasen ehostus

20€

Opastus Lily Lolo -meikkisarjaan (sisältää meikkituotteita 50€ arvosta)

60€

Huulimeikki (sisältää huulipunan)

20€