Vartalohoidot

Daamien Vartalohoidot

Kaikki tarvitsevat irtiottoa arjesta. Me DAME beautyssa haluamme tarjota mahdollisimman rentouttavan, ylellisen sekä henkilökohtaisen vartalohoito kokemuksen. Hoidot teemme kehoa kunnioittaen ja asiakaan toiveita kuunnellen. Hoitohuoneemme ovat hiljaiset ja hoitopeti saadaan lämpimäksi asiakkaan toiveiden mukaan. Hierontaan käytämme manteli -tai jojobaöljyä sekä 100% eteerisiä öljyjä tuomaan aromaterapeuttisia etuja tarpeen mukaan.

DAME beautyssa on käytössä Frantsilan eteeriset öljyt, jotka vaikuttavat elimistöön sekä ihon, että hengityksen kautta. Öljyt imeytyvät ihon lävitse verenkiertoon. Ne voivat mm. lievittää kipua, poistaa nesteitä, elvyttää hormonaalista toimintaa ja verenkiertoa sekä solujen aineenvaihduntaa. Monet eteeriset öljyt ovat myös antiseptisia ja tuhoavat bakteereita sekä viruksia. Oikein valitulla öljyllä voidaan mm. lievittää stressiä, laukaista lihasjännityksiä ja -kipuja, parantaa unen laatua, vähentää vaihdevuosivaivoja ja tasapainottaa verenpainetta.

DAME Power, niska-hartiahieronta

DAME Power on yhdistelmä käsin tehtävää hierontaa ja imukuppeja. Hieronta tehdään öljyä käyttäen ja sitä tehostetaan valituilla eteerisillä öljyillä, joilla on rentouttavia, lämmittäviä ominaisuuksia.

Imukuppi hyödyntää alipainetta, joka imaisee ihon pintakudosta kupin sisään. Imukuppien teho perustuu siis täysin alipaineeseen. Kun kuppia liu'utetaan öljyn kanssa iholla, niin samalla se vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Imukuppi tekniikoista voi jäädä ihon pintaan pieniä punoittavia pisteitä, mutta nämä poistuvat kyllä seuraavien päivien aikana.

Tällä tehokkaalla hierontayhdistelmällä saadaan lyhyessä ajassa apua niska-hartiaseudun jumeihin.

Niska-hartiahieronta 20€

DAME Relax, rentouttava kokovartalohieronta

Rentouttava koko vartalon hieronta tehdään rauhallisilla liikkeillä ja se on kevyempää kuin klassinen hieronta. Rentouttavassa kokovartalohieronnassa hierotaan päästä varpaisiin. Hieronta on lempeä ja luonnollinen tapa tukea terveyttä sekä kokonaisvaltaista mielen ja kehon hyvinvointia. Hieronnassa on mahdollista hyödyntää kasveista uutettujen eteeristen tuoksuöljyjen terapeuttisia ominaisuuksia.

Kokovartalohieronta 70min 70€

DAME Dream, unihieronta

Tämä on todellinen aistien hemmottelu hoito, hoidossa käytetään lämmintä öljyä ja siveltimiä, liikkeet tehdään hitaasti ja rauhallisesti sekä kevyesti. Tämä hemmottelu on kaikille sopiva ja äärimmäisen rentouttava. Suosittelemme hoidon varausta illalle. Hellä hoito parantaa unen laatua, auttaa vähentämään stressiä, sekä luo kokonaisvaltaisesti rentouttavan olotilan.

Unihieronta 60min 65€

Milloin hieronta ei ole hyväksi?

Mikäli kärsit seuraavista, emme suosittele hierontaa.

-Akuutti sairaus kuten flunssa, kuume tai jokin tulehdus.

- Akuutit vammat kuten avohaavat, lihaksen repeämä, jänteen tai nivelsiteen venähdys, ruhjevammat, palo- ja paleltumavammat sekä luunmurtumat.

-Syöpä, infektiot ihossa, verisuonitukokset, sydämentahdistin, hemofilia eli verenvuototauti, spastiset halvaukset, psykoosi, alkoholin ja/tai huumausaineiden alaisena oleminen, krapula, antibioottikuuri.

-Nivelreuma, lihasreuma ja kihti ovat myös vasta-aiheita hieronnalle niiden ollessa tulehdusvaiheessa.

- Aromaöljyä ei tule käyttää, mikäli olet raskaana, imetät, saat sädehoitoa tai kemoterapiaa.

HIERONNAT JA VARTALOHOIDOT

DAME Power

20€

Intialainen päähieronta 

40€

DAME Relax Rentouttava kokovartalohieronta

70€

DAME Dream Unihieronta

65€

Rentouttava yläselän hieronta

40€

Selän mekaaninen ihonpuhdistus

70€

Selän timanttihionta

80€

Selän ultraäänipuhdistus 

80€