Dermaplaning

Mitä on Dermaplaning?

Dermaplaning on kuorintahoito kirkastamaan kasvoja. Dermaplaning hoitoja on tehty jo vuosikymmeniä tavalla tai toisella, ja etenkin Hollywood tähdet ovat ihastuneet tähän nopeaan ja tehokkaaseen kasvohoitoon. Dermaplaning hoito ei vaadi toipumisaikaa lainkaan eli iho saadaan välittömästi kuulaammaksi, puhtaammaksi sekä sileämmäksi.

Miten hoito tehdään?

Hoito tehdään kirurgiseen käyttöön soveltuvalla kertakäyttöisellä steriilillä veitsellä. Veistä liikutetaan ihon pinnan myötäisesti, jolloin terä kuorii hallitusti iholta velluskarvan sekä uloimman kuolleen pintasolukon. Velluskarva kasvaa takaisin noin neljässä viikossa samanlaisena kuin olikin, karva ei muutu vahvemmaksi tai tummemmaksi hoidon jälkeen.

Hoito on turvallinen ja kivuton koulutetun ihonhoidonammattilaisen tekemänä.

Kenelle hoito sopii?

Dermaplaning kuorintahoito tehdään aina terveelle ja ehjälle iholle. Dermaplaning hoito on ihanteellinen kaikille, kenellä on kuiva iho, pintajuonteita tai muutoin epätasainen iho. Ilmejuonteita ja aknearpia saadaan myös häivytettyä tämän hoidon avulla. Dermaplaning hoidossa ei käytetä voimakkaita kemikaaleja, joten hoito sopii hyvin herkällekin iholle. Hoitoa ei suositella, mikäli iholla on tulehdusta tai aktiivinen akne.

Dermaplaning kuorintahoito voidaan tehdä kerran kuussa. Suosittelemme pidempiaikaisten tulosten saavuttamiseksi 5-6 kerran sarjahoitoa DAMESSA. Dermaplaning voidaan yhdistää myös muihin ihoa uudistaviin hoitoihin, kuten Mikroneulaukseen ja HydraFacial -laitehoitoon.

Dermaplaning hoitoon ei vaadita erityistä valmistautumista ennen hoitoon tuloa.

Mitä tulee huomioida hoidon jälkeen?

Dermaplaning hoidon jälkeen (24h) ei suositella voimakasta hikoilua tai uimahalliin menoa. Dermaplaning hoidon jälkeen iho on huomattavasti vastaanottavaisempi kuin aiemmin eli laadukkaat kotihoitotuotteet kannattaa ottaa käyttöön, jotta toivottu lopputulos saavutettaisiin ja tuloksia saataisiin ylläpidettyä. Sarjahoidon vaikutukset ihoon tehostuvat, kun käytössä on vahva C vitamiinilisä sisäisesti ja ruokavalio on terveellinen sekä monipuolinen.

Iho on myös hyvä suojata korkealla SPF suojakertoimella hoidon jälkeen.

Lähde: EmMi Cosmetics, Sonja Tammentie