Jalkahoidot

Jalkahoidot

Jalat kantavat kehoamme ja jaloilla onkin suuri rooli myös koko kehomme hyvinvointiin.

Mikäli jaloissa on kipuja, vaikka vain pienen känsän verran, voimme alkaa muuntamaan askellustamme välttääksemme kipua. Tämän syyn takia voi lähteä liikkeelle ketjureaktio, jossa keho ajautuu lopulta virheasentoon. Tällöin seurauksena on vain lisää kipuja esimerkiksi niskaan tai muualle ranganalueelle.

Jalkojen kunnolla on siis suuri merkitys terveydellesi. Me DAME beautyssä haluamme hoitaa jalkojasi ja tarjota sinulle todellista apua erilaisiin ongelmiin, esimerkiksi känsä, rakko, syylä, silsa, kovettuma tai sarveistuma hoidetaan meillä ammattitaitoisesti.

Feet First ♥

Jalkahoito

Suosittelemme sinua valitsemaan tämän palvelun, mikäli sinulla on ongelmia jaloissa. Kartoitamme jalkahoidon aluksi hoitotarpeen, keskitymme löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun ongelmaan sekä suunnittelemme yhdessä jatko- ja kotihoidon. Perusjalkahoito sopii kaikille, jotka tarvitsevat jalkojen kunnon tarkistuksen. Suosittelemme käymään jalkahoidossa vähintään 4 kertaa vuodessa, vaikka sinulla ei olisikaan mitään ongelmia jaloissa.

Jalkahoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen siistimisen, ongelmakohtien hoidon ja hoitovoiteen sekä kevyen hieronnan.

Hinta 65€

DAME Foot Spa

Suosittelemme Spa -jalkahoitoa hemmotteluun ja kevyempää huoltoa vaativiin jalkoihin. Tuloksena saat hyvin hoidetut jalat, kauniit varpaankynnet sekä pehmeät sääret.

Spa-jalkahoitoon kuuluu jalkojen kylvetys, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, kosteuttava naamio ja hieronta.

Spa-jalkahoito sisältää myös varpaankynsien lakkauksen ja pienen lakka pullon omaksi.

Hinta 70€

Rentouttava jalkojen hieronta

Jalkojen rentouttava hieronta öljyllä, jossa asiakkaan toivoma eteerinen öljy.

Hinta 40€

Varpaankynsien leikkaus

Varpaankynsien leikkaus, viilaus ja kynsinauhoja siistiminen.

Hinta 25€

Mikäli varpaankynnet ovat huonossa kunnossa (pitkittäiset halkeamat, liuskoittuneet, epätasainen pinta jne) suosittelemme luonnonkynnen vahvistushoitoa IBX myös varpaan kynsille.

Huomioithan, että hoito ei sovellu kuitenkaan kynsille, joissa on/on epäilys kynsisienestä.

IBX aloitushinta varpaankynsille 30€

Varpaankynsien kestolakkaus

Varpaankynsien kestolakkaus on kestävä ja ihana ilo arkeen, juhlaan tai lomamatkalle. Kestolakkaus pysyy hyvänä varpaankynsissä jopa kuukausia!

Varpaankynsien kestolakkaus sisältää varpaan kynsien lyhennyksen sekä kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen ja hoitovoiteen. Palvelu ei sisällä vanhan lakan poistoa tai huoltoa.

Hinta 40€

DAME Foot Care

70€

Jalkahoito

65€

Jalkahieronta

40€

Varpaankynsien leikkaus

25€

Varpaankynsien kestolakkaus 

40€

Varpaankynsien kestolakkaus huolto 

50€