Lisätietoa kestopigmentoinnista

Lataa asiakassopimus

Lataa kotihoito-ohjeet

KESTOPIGMENTOINTI

Kyseessä on kosmeettinen tatuointitoimenpide - tekniikka, jossa käytetään työn suorittamiseen kestopigmentointilaitetta. Laitteessa käytetään hygieenistä neulaa, jolla väri viedään epidermiksen alimpaan eli tyvisolukerrokseen.

Tarkoituksena on luoda asiakkaalle kauniit kestopigmentoinnit korostaen ja parantaen asiakkaan luonnollisia piirteitä.

Toimenpide voidaan suorittaa kulmakarvoihin, eyelinereihin ja huuliin.

Meillä on käytössä shadow- tekniikka, jossa lopputulos on pehmeä ja puuterimainen, aivan kuin kevyt päivämeikki. Shadow-kulmat pysyvät ihossa yleensä 2-3 vuotta ja ne häipyvät tekniikoista tasaisimmin.

Väreinä meillä ovat käytössä Swiss Color®️:n laadukkaat pigmentit, jotka eivät sisällä:

-ATSO-värejä

-raskasmetalleja

-karsinogeenejä sisältäviä aromaattisia amineja

-aromaattisia hiilivetyjä, jotka sisältävät karsinogeenejä

-PAH=polysykliset aromaattiset hiilivedyt ovat syöpää aiheuttavia ja niitä löytyy mustista kestopigmentointiväreistä

nitrosodiethanolamine (NDELA) on tunnistettu ensimmäisen kerran Sveitsin viranomaisten toimesta ja nimetty myrkylliseksi aineeksi, jota löytyy tatuointi/pigmentointiväreistä. Tuotteemme on testattuja, eivätkä ne sisällä NDELAa.

Lisäksi jokainen ainesosa on testattu erikseen epäpuhtauksista puolueettomissa ja hyväksytyissä laboratorioissa ja täyttää Euroopan päätöslauselman ResAP 2008 ja lääketieteen raaka-aineasetuksen 2013.

Swiss Color®️ takaa:

-Pigmentit on valmistettu erittäin puhtaista raaka-aineista. Ne sekoitetaan tyhjiössä ja erillään kaikista epäpuhtauksista.

-Uusiin lakeihin perustuen aineet steriloidaan gammasäteilyllä. Vältämme myös kaikkia lisäaineita ja muita allergisoivia ainesosia.

-Käytämme vain täyssynteettisiä pigmenttejä, joiden raaka-ainelaatu on taattu (ResAP2008) ja lisäksi teetämme jatkuvasti testejä itsenäisten riippumattomien ja akkreditoitujen laboratorioiden kautta.

-Pigmenttiemme komponentit ovat viskooseja, joilla on alhainen pintajännitys. Tämän ansiosta väri saadaan täysin imeytymään hygieniamoduuliin ja voidaan helposti siirtää ihoon.

Tämä tekniikka mahdollistaa nopean, tehokkaan pigmentin, jolla on erittäin pieni riski värin muutoksiin.