Kynsipalvelut

KYNSIPALVELUT

Rakennekynnet, geeli - ja kestolakkaukset sopivat kaikille yli 16-vuotiaille, joilla on terveet sekä hyvässä kunnossa olevat luonnonkynnet. Mikäli luonnonkynsi on vaurioitunut, pahasti liuskoittunut tai hyvin lyhyt, suosittelemme ennen muiden kynsipalveluidemme ottamista luonnonkynnen vahvistushoitoa (IBX) 3-5 kertaa ja ohjaamme oikeaan kotihoitoon, jotta luonnonkynsi saadaan eheäksi. Hyvinvoivassa luonnonkynnessä kestolakkaukset ja rakennegeeli kestävät kaikista parhaiten.

Kynsinauhojen kuivumisen ehkäisemiseksi on aina suositeltavaa käyttää laadukasta kynsinauhaöljyä ja käsiä on hyvä rasvata päivittäin. Talvella tulee myös käyttää käsineitä aina ulkoillessa. Muistathan, että kynnet eivät ole arjen työkalu, eli niitä tulee kohdella hyvin!

Kestolakkaus

Kestolakkauksessa asiakas valitsee haluamansa värilakan, joka kovetetaan uv/led lampussa, jonka jälkeen lakkaus on kuiva, eikä asiakkaan tarvitse pelätä, että lakkaus lähtisi rullaamaan.

Kestolakkauksessa kynsiin ei tehdä pituutta eikä luonnonkynttä vahvisteta rakennegeelillä tai vastaavalla tuotteella. Erilaiset koristelut (timantit, maalaukset) ovat mahdollisia kestolakkauksiin lisämaksusta, samoin ranskalainen lakkaus.

Kestolakkaus huolletaan/poistetaan liottamalla ja viilaamalla, ei poralla.

Luonnonkynnen vahvistus / Geelilakkaus

Asiakkaan omiin luonnon kynsiin tehdään vahvuutta rakenne geelillä, tai soak off -geelillä. Kynsiin ei kuitenkaan tehdä pituutta. Geelikerroksen päälle asiakas valitsee haluamansa värilakan, joka kovetetaan uv/led lampussa. Erilaiset koristelut (timantit, maalaukset) ovat mahdollisia geelilakkauksien yhteydessä lisämaksusta, samoin ranskalainen lakkaus.

Geelilakkaus huolletaan viilaamalla ja poralla.

Rakennekynnet

DAMESSA rakennekynnet tekee aina kouluttautunut kynsiteknikko. Luonnonkynsi, jolle rakennekynsi tehdään, tulee olla terve. Rakennekynnet tehdään pääsääntöisesti rakennegeelillä, emme siis käytä akryyliä. Emme myöskään huolla akryylirakennetta geelillä.

Rakennegeeli on valmista massaa, joka levitetään kynnelle ja kovetetaan uv/led lampulla. Tämän jälkeen kynsi muotoillaan viilaamalla. Rakennegeelillä tehdään luonnonkynsiin pituutta ja muotoa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli asiakkaan omat kynnet ovat todella lyhyet, ei rakennegeelillä voi tehdä määräänsä enempää niihin kuitenkaan pituutta, koska luonnonkynsi tukee rakennetta ja näin vaikuttaa sen kestävyyteen.

Rakennekynnet sisältävät aina kestolakkauksen. Erilaiset koristelut (timantit, maalaukset) ovat mahdollisia lisämaksusta, samoin ranskalainen lakkaus.