Morsiamet

MORSIAMET

Morsian -palvelut on suunniteltu Morsiamelle ennen sitä kaikkein tärkeintä päivää. Tampereen DAME beauty tarjoaa sinulle ylellistä hemmottelua, rauhallisen miljöön ja upeat hoitotulokset ennen häitä. DAME beautyssä voit rentoutua, unohtaa hääjärjestelyt sekä kiireen hetkeksi ja keskittyä nauttimaan "Bride to be" -fiiliksestä. Me olemme Sinua varten!

Bride -kasvohoito morsiamelle

Kasvohoito, joka on kosteuttava, kirkastava ja heleyttävä ennen häitä. Suositellaan tehtäväksi 2-5 päivää ennen juhlia parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Kasvohoito takaa sinulle myös täydellisen meikkipohjan juhlapäivään!

Hinta 95€

Klassiset ripsienpidennykset

Kauniit ripset hääpäivänä saavat silmäsi säihkymään. Klassisissa ripsienpidennyksissä jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään yksi ripsikuitu. Klassiset ripsienpidennykset ovat kauniit, luonnollisen näköiset ja kestävät hyvin onnen sekä ilon kyyneleet tunteikkaana päivänä.

Hinta 70€

DAME Hands

Kaikki ihastelevat upeaa sormusta hääpäivänä, joten kädet ja kynnet on oltava hyvässä kunnossa, että niitä voi ylpeänä esitellä!

DAME Hands -hoito on täydellinen valinta morsiamelle; käsien iho on silkkinen ja kosteutettu hoidon jälkeen ja kestolakkaus (värillinen) takaa kauniit kynnet. Kevyt käsihieronta rentouttaa ja on ihanaa hemmottelua kaiken järjestelyn keskellä.

Hinta 60€

Häämeikki

Onnistunut häämeikki korostaa kantajansa tyyliä ja istuu tärkeän päivän asuun, koruihin sekä hääkampaukseen. Häämeikki tehdään aina morsiamen toiveita kunnioittaen, mutta suosittelemme DAME beautyssä ajattoman tyylikästä meikkiä tärkeään päivään.

"The true beauty of a Bride lies in the eyes of the groom" -Unknown

Hinta 120€ sisältää koemeikin

Häämeikki (sisältää koemeikin)

120€

Sulhasen ehostus

20€

DAME Hands

60€

Klassiset ripsienpidennykset

70€

Bride -kasvohoito morsiamelle

95€