Ripsienpidennykset

Mitkä ovat ripsienpidennykset?

Ripsienpidennyksissä asiakkaan omaan luonnonripseen kiinnitetään joko yksittäinen ripsikuitu tai ohuemmista ripsikuiduista valmistettu ripsiviuhka. Meillä DAMESSA on pääsääntöisesti käytössä laadukkaat valmisviuhkat.

Kenelle Ripsienpidennykset sopivat?

Ripsienpidennykset sopivat kaikille yli 16-vuotiaille, joilla on terveet silmät, eikä ole esiintynyt kosmetiikka-allergioita tai ihosairauksia.

Ripsienpidennykset helpottavat sekä nopeuttavat arkiaamujen meikkihetkiä. Ripsienpidennykset sopivat hyvin myös erilaisiin juhlatilaisuuksiin tai vaikkapa ulkomaanmatkalle luomaan huolitellun olemuksen.

DAMESSA ripsienpidennykset tekee ripsiin kouluttautunut ammattilainen. Ripsiteknikko suunnittelee pidennykset aina asiakkaan oman ripsipohjan mukaisesti, asiakkaan omista ripsistä samalla huolehtien. Ripsiteknikon työskentelyssä lähellä silmää on ensiarvoisen tärkeää turvallisuus sekä hygienia, ja tietysti asiakkaan mukava asento hoitotuolissa.

Klassiset, Volyymit vai Hybridit?

Klassisissa ripsienpidennyksissä yhteen luonnonripseen kiinnitetään yksi ripsikuitu. Ripsikuituja on eri vahvuisia ja pituisia, joten yhdessä asiakkaan kanssa suunnitellaan lopputulos, asiakkaan oma ripsipohja huomioiden. Klassiset ripset ovat luonnollisen näköiset, aivan kuin olisi vahva kestoripsiväri ripsissä.

Volyymiripsienpidennykset sopivat parhaiten heille, jotka toivovat omiin ripsiin lisää tuuheutta ja näyttävyyttä. Tyylejä ja toiveita on monia, mutta megavolyymiripsiä me emme tee. Tuuheatkin volyymiripset voivat olla luonnollisen näköiset, kun ne sopivat kantajansa tyyliin.

Hybridiripset ovat yhdistelmä klassisia - ja volyymiripsikuituja. Hybridiripset sopivat parhaiten heille, jotka haluavat volyymiripsien pehmeää tuuheutta, mutta kuitenkin luonnollisen ja rikotun ripsilinjan. Volyymikuituja yhdistämällä klassisiin kuituihin saadaan tuuheutta lopputulokseen heille, joiden luonnonripset ovat harvemmat.

Ripsipidennysten huolto ja pysyvyys

Ripsipidennysten huoltoväli on hyvin asiakaskohtainen, noin 2-4 viikkoa pääsääntöisesti. Ripsien pysyvyyteen vaikuttaa moni seikka ja toisilla klassiset ripsienpidennykset pysyvät paremmin, toisilla volyymit. Ripsihuollossa ripset puhdistetaan, mikäli ripsissä on tyvestä ulos kasvaneita kuituja, ne otetaan pois ja ripsirivistön luonnonripset, joissa ei enää ole ripsikuitua, saavat uuden kuidun.

Meillä on DAMESSA varattavissa myös pikahuolto, jolloin oletuksena on, että ripsikuituja on jäljellä vielä 2/3 ja ripsiin tehdään vain puhdistus sekä nopea täyttö.

Kanta-asiakkaille on hyvät edut DAMESSA ripsihuoltoihin!

Ripsipidennysten pysyvyyteen vaikuttavia seikkoja:

Meikin käyttö (rajaukset ja ripsiväri)

Meikinpoistoaineet (öljypohjaiset tuotteet vaikuttavat liiman pysyvyyteen)

Asiakkaan hoitotottumukset / elämäntavat (saunominen, urheilu)

Asiakkaan omien ripsien kasvunopeus

Ihon rasvaisuus / hormonaaliset tekijät

Ripsienpidennyksiin tai ripsihuoltoon tultaessa

Kun tulet ripsien pidennyksiin tai ripsihuoltoon huomioithan, että omat luonnonripset ovat puhtaat eli meikit täytyy olla poistettuna. Myös piilolinssit tulee poistaa ennen ripsipidennysten laittoa/huoltoa, eikä niitä suositella laitettavaksi takaisin heti pidennysten laiton / huollon jälkeen liimahöyryjen takia. Eli otathan silmälasit mukaan.

Mikäli omat ripset on värjätty kestovärillä ennen ripsipidennysten laittoa, värjäyksen ja pidennysten laiton välillä tulee olla vähintään 2 päivää, muutoin liima ei tartu kunnolla. Myös hiljattain tehty ripsien kestotaivutus voi vaikuttaa ripsipidennysten laittoon ja pysyvyyteen.

Asiakkaalla on aina velvollisuus kertoa mahdollisista sairauksista ja allergioista tekijälle.

Lähde: Neicha -koulutusmateriaali