Kädet ja kynnet

KÄDET JA KYNNET

Manikyyri, käsihoito

Kädet ovat isossa osassa elämäämme. Käsillä pidetään hyvänä läheisiä, silitetään lemmikkejä, kätellään tuttavia, esitellään itsemme ja autetaan lähimmäisiä sekä kommunikoidaan.

Vaikka kädet ovat suuressa roolissa jokapäiväisessä elämässämme, emme muista tai ajattele juurikaan niiden hoitoa. Käsien iho on yksi tärkeimmistä suojistamme ympäristön kemikaaleja ja sääolosuhteita vastaan. Kun käsien iho on terve ja kynnet sekä kynsinauhat ovat kunnossa, vältämme muitakin pöpöjä eikä käsienpesu aiheuta ongelmia.

Meillä DAME beautyssä kätesi ovat tärkeät ja hoidamme ne ammattitaitoisesti kuntoon.

Voit valita käsillesi hemmottelevista hoidoistamme juuri sopivimman ♥

Soft Hands -käsihoito

Sisältää käsien kuorinnan, kynsinauhojen hoidon ja kynsien viilauksen, naamion, hieronnan sekä lakkauksen tai omankynnen kiillotuksen.

Soft Hands -käsihoito 55€

Parafiinikäsihoito

Parafiinihoito on paikallinen lämpöhoito, joka syväkosteuttaa ja hoitaa ihoa, rentouttaa jännittyneitä lihaksia sekä vilkastuttaa verenkiertoa. Parafiinihoidossa kädet upotetaan 50 - 55 asteiseen sulaan massaan useita kertoja. Kuivuessaan massa muodostaa käsien ympärille lämpimän kuoren. Parafiini vaikuttaa laajentamalla ihon hiussuonia, jolloin sekä neste- että verenkierto vilkastuvat. Parafiinihoito sopii kylmistä käsistä kärsiville, tulehtuneiden nivelten hoitoon, kroonisiin kiputiloihin kuten esimerkiksi reuma kipujen hoitoon. Kosteuttava parafiinihoito on myös erinomainen apu kuivalle iholle. Käsien hoitoon käytämme persikkaparafiinia (sisältää E-vitamiinia).

Parafiinihoito sisältää käsien kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, lämmittävän ja kosteuttavan parafiininaamion sekä käsien hieronnan.

Parafiinihoito käsille 45€

Luonnon kynttä vahvistava IBX-hoito

Toistuva kestolakkojen poistaminen ja vaihtaminen voi rasittaa luonnonkynttä. Samoin tämä saattaa aiheuttaa niiden kuivumista, lohkeilua ja liuskoittumista.

Famous Names LLC:n lanseeraama ja patentoima IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Sitä voidaan käyttää kestolakkauksien alla tai vain luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen.

IBX on lajissaan ensimmäinen ja ainutlaatuinen hoito, joka ei pelkästään päällystä kynnen pintaa, kuten perinteiset kynnenvahvistukset, vaan lukittuu kynnen sisään osaksi pintakerroksia. Kun IBX kovetetaan LED -valolla, se muodostaa lomittaisia polymeeriverkkoja (Interpenetrating Polymer Network eli IPN) kiinnittäen kynnen uloimmat kerrokset yhteen. Tuloksena on näin vahvempi luonnonkynsi, joka kestää paremmin kasvatusta ja samalla se myös suojaa kynttä mahdolliselta rasitukselta.

IBX SYSTEM -hoidoilla on saatu erinomaisia tuloksia myös pidempiaikaisten kynsitraumojen hoidossa.

Lisää tietoa IBX -hoidosta saat maahantuojan sivuilta.

IBX -hoidon aloitushinta on 35€ ja jatkohoito 20€

Lisäpalveluna muiden kynsipalveluiden yhteydessä aloitus on 12€ ja jatkohoito 10€

Kestolakkaus

Kestolakkaus on mitä parhain kynttä kaunistava lakkaus! Käytössämme on Artistic Nail Design Colour Gloss -lakat, joilla saadaan ohut mutta vahva ja kiiltävä lakkaus. Kestolakkaus ei vaurioita oikein tehtynä omaa luonnonkynttä ja lakkaus kestää kynsissä noin kolme viikkoa.

Suosittelemme kestolakkauksen poistoa salongissa, jolloin voimme katsoa mahdollisen tarpeen myös IBX -vahvistukselle.

Kestolakkaus yksivärinen 42€

Kestolakkauksen huolto 48€

Kestolakkaus ranskalainen 52€

Kestolakkaus ranskalainen huolto 58€

Minimanikyyri

Sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen ja kevyen hieronnan sekä lakkauksen tai oman kynnen kiillotuksen. Tämä palvelu on toimiva silloin kun haluaa nopeasti siistit kynnet.

Minimanikyyri 35€

DAME Hands -käsihoito

Tässä hoidossa yhdistyy hemmottelu, käsien kosteutus ja kaunistautuminen.

Hoito sisältääkynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, kosteuttavalla voiteella hieronnan ja värillisen kestolakkauksen.

DAME Hands 60€

DAME beautystä saat ihoa hoitavat, rauhoittavat ja kosteuttavat käsien- sekä kynsien hoitotuotteet myös kotiin. Kotihoito on tärkeä osa hyvien hoitotulosten ylläpitämistä.

KÄSIHOIDOT JA MANIKYYRIT

Soft Hands- käsihoito

55€

Parafiinikäsihoito

45€

Minimanikyyri

35€

DAME Hands

60€

Kestolakkaus värillinen

42€

Kestolakkaus ranskalainen

52€

Kestolakkaushuolto värillinen

48€

Kestolakkaushuolto ranskalainen 

58€

Koristelut

5€

Kestolakan poisto+minimanikyyri

40€

IBX aloitus

35€

IBX jatkohoito 

25€