Kasvohoidot

Kasvohoidot

DAME beauty salongissa kasvohoidot tekee aina ihonhoidon ammattilainen, SKY -kosmetologi. Kasvohoidot suunnitellaan kunkin asiakkaan yksilöllisen tarpeen tai ihon ongelman mukaisesti. Käytämme iS Clinical sarjan tuotteita hoidoissa.


HYDRAFACIAL

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial- kasvolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.


DERMAPLANING

Dermaplaning -kuorintahoito kirkastamaan kasvoja. Dermaplaning hoidossa iholta kuoritaan kuollut pintasolukko sekä velluskarva kirurgin veitsellä. Dermaplaning hoito tehdään terveelle ja ehjälle iholle. Hoito sopii hyvin kaikille kaikille, joilla on kuiva iho, pintajuonteita tai muutoin epätasainen iho. Myös ilmejuonteita ja aknearpia saadaan häivytettyä hoidolla. Hoidossa ei ole voimakkaita kemikaaleja, joten se sopii myös hyvin herkälle iholle.


iS CLINICAL - FIRE&ICE FACIAL

Kliinisesti aktiivinen happokuorinta hoito, joka häivyttää ryppyjä ja juonteita, tasoittaa ja pehmentää ihoa ja edistää solujen uudistumista ilman toipumisaikaa siten, että iho ei ala kuoriutua hoidon jälkeisinä päivinä, kuten perinteisten happokuorintojen jälkeen. Iho on hoidon jälkeen välittömästi edustuskunnossa. Hoito sopii myös raskaana oleville ja imettäville. Sopii todella hyvin myös miehiseen ihonhoitoon.


iS CLINICAL FOAMING CHAMPAGNE -ENTSYYMIKASVOHOITO

Vaahtoavassa entsyymikasvohoidossa samppanjamaiset vaahtoavat ainesosat kuorivat ihoa hellästi, mutta tehokkaasti. Hoito sopii kaikille ihotyypeille jättäen ihon kirkkaaksi ja kuulaaksi useiden päivien ajaksi. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoseerumin ja naamion imeytyksen Ultrasound -laitteella, sekä päättävän voiteen.


iS CLINICAL HONEY FACIAL

Tämä ylellinen, kosteuttava hunajakasvohoito parantaa ihon kuntoa hellän hieronnan ja ravitsevan kosteutuksen avulla. Tehokas hoito kaikille ihotyypeille. Jokaisen hoitokerran jälkeen iho on tasaisempi ja pehmeämpi kuin koskaan ennen.