Ripset ja kulmat

RIPSET JA KULMAT

Ripsien ja kulmien huolittelu tuo ilmettä, ryhdikkyyttä ja kehykset kasvoille. DAME beautystä saat kattavat palvelut ripsiin ja kulmiin laadukkailla tuotteilla.

Ripsien kestotaivutus ja värjäys

Ripsien kestotaivutus avartaa katsetta ja antaa huolitellumman ilmeen ympäri vuorokauden. Tämä on hoito sinulle, joka etsit luonnollisen kauniita ja kaarevia ripsiä. Ripsien kestotaivutus kestää pisimmillään 6-8 viikkoa.

Me DAME beautyssä suosittelemme ripsien värjäystä samalla kun teemme ripsien kestotaivutuksen, sillä näin saat ripsiin vielä lisää näyttävyyttä ja katseeseen intensiivisyyttä.

DAME beautyssä on käytössä Lash Perfect Lash Lift -merkki ripsien kestotaivutuksessa. Lash Perfect on UK:n johtavia ripsibrändejä, turvallinen sekä laadukas tuote, joka myös hoitaa luonnon ripsiä.

We Love Lash Perfect Lash Lift!

Ripsien kestotaivutus & värjäys 65€

Klassiset ripsienpidennykset

Klassiset ripsienpidennykset korostavat katsettasi kauniisti, helpottavat päivittäisiä meikkirutiineja ja ovat lifesaver esimerkiksi kiireisiin työaamuihin. Klassisissa ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan yksi kuitu yhteen luonnonripseen. Lopputuloksena ripsesi ovat kauniin pitkät ja tuuheat, mutta luonnolliset. Ripsien suositeltu huoltoväli vaihtelee omien ripsien kasvuvauhdin mukaan, yleensä se on noin 3-6 viikkoa.

Usein pelätään ripsiliiman aiheuttamaa allergiaa tai koetaan hankalaksi ripsien päivittäinen puhdistaminen. Allergia/yliherkkyys voidaan testata ennakkoon esimerkiksi laittamalla vain muutama ripsikuitu aluksi kokeena ripsiin, jolloin näemme aiheuttaako käytetty liima reaktiota. Puhdistaminen puolestaan on hyvin vaivatonta oikealla tuotteella ja tekniikalla. Ripsien puhdistamisen käymme läpi aina ripsien laiton yhteydessä DAME beautyssä.

Vietä huoletonta arkea klassisten ripsienpidennysten kanssa!

Hinta 70€ uudet, 50€ huolto

Kulmien muotoilu ja värjäys

Kulmien muotoilu ja värjäys tehdään DAME beautyssä ammattitaitoisesti. Tämä palvelu on helppo ottaa lisäpalveluna lähes kaikkiin hoitoihimme

Hinta 25€

Kulmien värjäys ja muotoilu

25€

Kulmien siistiminen

15€

Ripsien värjäys

20€

Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu

40€

Ripsien kestotaivutus

55€

Ripsien kestotaivutus & värjäys

65€

Klassiset ripsienpidennykset

70€

Ripsihuolto klassinen

50€

Ripsienpidennysten poisto 

35€