Kasvohoidot

Kasvohoidot

DAME beauty salongissa kasvohoidot tekee aina ihonhoidon ammattilainen, SKY -kosmetologi. Kasvohoidot suunnitellaan kunkin asiakkaan yksilöllisen tarpeen tai ihon ongelman mukaisesti. Käytämme iS Clinical ja MCCM Medical Cosmetics -sarjojen tuotteita hoidoissa.

HYDRAFACIAL

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial- kasvolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.


MIKRONEULAUS

Mikroneulaus tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Ne stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. 


DAME DIAMOND

Timanttinen kasvohoito joka sisältää kaiken! Alkupuhdistus, kuorinta, seerumi/ampulli, naamio ja hieronta. Kosmetologin kanssa keskustellen valitaan sopiva hoitokokonaisuus. Hoidossa on mahdollisuus laitehoitoon (RF, HydraFacial ja mikroneulaus). Kesto noin 120min. 


DERMAPLANING

Dermaplaning hoidossa iholta kuoritaan kuollut pintasolukko sekä velluskarva kirurgin veitsellä. Dermaplaning hoito tehdään terveelle ja ehjälle iholle. Hoito sopii hyvin kaikille kenellä on kuiva iho, pintajuonteita tai muutoin epätasainen iho, myös ilmejuonteita ja aknearpia saadaan häivytettyä. Hoidossa ei ole voimakkaita kemikaaleja, joten se sopii myös hyvin herkälle iholle.


RF RADIOFREKVENSSIHOITO

Radiofrekvenssihoidossa iho kiinteytyy, tasoittuu ja juonteet saadaan häivytettyä tehokkaasti. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, naamio sekä dekolteen hieronta. Suositellaan 5-6 kerran sarjahoitona.


iS CLINICAL FIRE&ICE

Kliinisesti aktiivinen happokuorinta hoito, joka häivyttää ryppyjä ja juonteita, tasoittaa ja pehmentää ihoa ja edistää solujen uudistumista ilman toipumisaikaa siten, että iho ei ala kuoriutua hoidon jälkeisinä päivinä, kuten perinteisten happokuorintojen jälkeen. Iho on hoidon jälkeen välittömästi edustuskunnossa. Hoito sopii myös raskaana oleville ja imettäville. Sopii todella hyvin myös miehiseen ihonhoitoon.


iS CLINICAL FOAMING

Vaahtoavassa entsyymikasvohoidossa vaahtoavat ainesosat kuorivat ihoa hellästi, mutta tehokkaasti. Hoito sopii kaikille ihotyypeille jättäen ihon kirkkaaksi ja kuulaaksi useiden päivien ajaksi. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, naamion, hieronnan sekä päättävän voiteen.


iS CLINICAL HONEY ENZYME

Tämä ylellinen, kosteuttava entsyymikasvohoito parantaa ihon kuntoa hellän hieronnan ja ravitsevan kosteutuksen avulla. Tehokas hoito kaikille ihotyypeille. Jokaisen hoitokerran jälkeen iho on tasaisempi ja pehmeämpi kuin koskaan ennen.


TIMANTTIHIONTA

Timanttihionta kuorii tehokkaasti kuolleen ihosolukon pois ihon pinnalta. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, naamio ja hieronta dekolteen alueelle sekä päättävä voide. Kesto noin 75min.


ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, naamio sekä dekolteen hieronta. Kesto noin 75min.


MEKAANINEN IHONPUHDISTUS

Ihonpuhdistus, joka tehdään käsin, jotta ihohuokoset saadaan putipuhtaaksi.


KLASSINEN KASVOHOITO

Alkupuhdistus, kuorinta, naamio, hieronta ja päättävät voiteet. Kesto 60 min.


NUORISO IHONPUHDISTUS

Nuorisolle tarkoitettu edullisempi ihon puhdistus. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, seerumin, naamion, päättävän voiteen ja ihonhoidon ohjauksen. Kesto 60min.