Kasvohoidot

FIRE&ICE FACIAL

Kliinisesti aktiivinen happokuorinta hoito, joka häivyttää ryppyjä ja juonteita, tasoittaa ja pehmentää ihoa ja edistää solujen uudistumista ilman toipumisaikaa siten, että iho ei ala kuoriutua hoidon jälkeisinä päivinä, kuten perinteisten happokuorintojen jälkeen. Iho on hoidon jälkeen välittömästi edustuskunnossa. Hoito sopii myös raskaana oleville ja imettäville. Sopii todella hyvin myös miehiseen ihonhoitoon. Kesto noin 60min. 


DAME DIAMOND

Timanttinen kasvohoito joka sisältää kaiken! Alkupuhdistus, kuorinta, seerumi/ampulli, naamio ja hieronta. Kosmetologin kanssa keskustellen valitaan sopiva hoitokokonaisuus. Hoidossa on mahdollisuus laitehoitoon (ultralift, ultrascrub tai timattihionta). Kesto noin 120min. 


IS CLINICAL FOAMING ENZYME TREATMENT -ENTSYYMIKASVOHOITO

Vaahtoavassa entsyymikasvohoidossa vaahtoavat ainesosat kuorivat ihoa hellästi, mutta tehokkaasti. Hoito sopii kaikille ihotyypeille jättäen ihon kirkkaaksi ja kuulaaksi useiden päivien ajaksi. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, naamion, hieronnan sekä päättävän voiteen. Kesto 60min. 


IS CLINICAL HONEY ENZYME FACIAL

Tämä ylellinen, kosteuttava entsyymikasvohoito parantaa ihon kuntoa hellän hieronnan ja ravitsevan kosteutuksen avulla. Tehokas hoito kaikille ihotyypeille. Jokaisen hoitokerran jälkeen iho on tasaisempi ja pehmeämpi kuin koskaan ennen. kesto 75min 


MIKRONEULAUS, MCCM DERMAPEN

Mikroneulaus tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. 


TIMANTTIHIONTA

Timanttihionta kuorii tehokkaasti kuolleen ihosolukon pois ihon pinnalta. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, naamio ja hieronta dekolteen alueelle sekä päättävä voide. Kesto noin 75min.


ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, naamio sekä dekolteen hieronta. Kesto noin 75min.


KLASSINEN KASVOHOITO

Alkupuhdistus, kuorinta, naamio, hieronta ja päättävät voiteet. Kesto 60 min.


NUORISO IHONPUHDISTUS

Nuorisolle tarkoitettu edullisempi ihon puhdistus. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, seerumin, naamion, päättävän voiteen ja ihonhoidon ohjauksen. Kesto 60min.


BRIDE -KASVOHOITO MORSIAMELLE

Kosteuttava, kirkastava ja heleyttävä kasvohoito ennen häitä.


MEKAANINEN IHONPUHDISTUS

Ihonpuhdistus, joka tehdään käsin, jotta ihohuokoset saadaan putipuhtaaksi.


DÉCOLLETÉ BRIGHTENING TREATMENT -DEKOLTEEN TEHOHOITO

Tehohoito kaulan ja dekolteen alueelle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, naamion ja voiteen. Hoidossa käytetään ultralift -laitehoitoa. Kesto noin 45min.