Kasvohoidot

Kasvohoidot

Kasvohoito kannattaa aina!

DAME beautystä saat kasvohoidot aina ihonhoidon ammattilaisilta, SKY -kosmetologeilta. Kasvohoidot suunnitellaan DAME beautyssä aina kunkin asiakkaan yksilöllisen tarpeen tai ihon ongelman mukaisesti. DAME beauty tarjoaa tuloksellisia kasvohoitoja erittäin laadukkailla ammattikosmetiikkatuotteilla. Käyttämiemme sarjojen iS Clinical ja BTB13 teknologiat hyödyntävät monipuolisesti puhtaita luonnon raaka-aineita.

Voit ostaa ihonhoitotuotteita meiltä myös kotiin tukemaan hoitotavoitteisiin pääsyä. Yksilöllisen suosituksen ihollesi sopivista tuotteista saat ihonhoidon asiantuntijoilta Elinalta ja Jenniltä.

iS Clinical

iS Clinical® on Innovative Skincare®:n kehittämä tuotesarja ammattilaiskäyttöön sekä jälleenmyyntiin. iS Clinical kasvohoidot saat Tampereella DAME beautystä ♥

iS Clinical -tuotelinja koostuu ensiluokkaisen laadukkaista ja tehokkaista puhdistustuotteista, erilaisista iho-ongelmia hoitavista ihonhoitotuotteista, kosteuttavista tuotteista ja aurinkosuojatuotteista. iS Clinical® -tuotteet testataan ainoastaan ihmisillä. Tuotteissa ei käytetä eläinproteiinia ja kaikki tuotteet ovat kasvipohjaisia.

iS Clinical tuotteet sisältävät markkinoiden innovatiivisimpia ainesosia. iS Clinical tuotteet ovat todistetusti saaneet aikaan turvallisia tuloksia ihonhoidon saralla jo yli vuosikymmenen ajan. Korjaavat ja ennaltaehkäisevät hoitotuotteet edustavat uuden sukupolven ihonhoitoteknologiaa, ja ne on helppo yhdistää mihin tahansa ihonhoito-ongelmaan saaden aikaan ihon, joka on terveempi, kosteutetumpi ja ainutlaatuisella tavalla suojattu edistyneellä DNA-suojateknologialla.

iS Clinical on käytössä useilla lääkäriasemilla sekä ihonhoitoklinikoilla Yhdysvalloissa. iS Clinical tuotteilla on suuri kannattajakunta myös julkisuuden henkilöiden joukossa.

Innovative Skincare®:n kummatkin omistajista työskentelevät yrittäjyytensä ohella syöpäjärjestöissä ja lahjoittavat osan tuotoistaan hyväntekeväisyyteen. iS Cancer Care™ program on Innovative Skincare®:n syöpäjärjestöjen toimintaa tukeva ohjelma, joka tukee aktiivisesti syövästä kärsivien parantumista ja elämisen laatua. Hyväntekeväisyys ja eettisyys ovat yritykselle tärkeitä arvoja, me arvostamme näitä arvoja myös DAME beautyssä!

iS Clinical ihonhoitotuotteet ja ihonhoito-ohjelmat


BTB13

Naviter Oy on nopeasti kasvava suomalainen kosmetiikkayritys, joka kehittää ja valmistaa innovatiivisia ihon- ja hiustenhoitotuotteita Helsingissä. Naviter Oy on erikoistunut ammattikosmetiikkaan, luonnonkosmetiikkaan ja medikaaliseen kosmetiikkaan sekä herkälle iholle soveltuviin tuotteisiin. Ammattikosmetiikkasarja BTB13 tarjoaa tehokasta hoitoa patentoidulla kantasoluteknologialla. Naviter Oy:n arvoja ovat innovatiivisuus, tuotteiden hyvä siedettävyys, eläinkokeettomuus, ympäristöystävällisyys ja kotimaisuus.

BTB13™ -yhdisteellä saadaan aikaan monivaikutteisia tuloksia. BTB13™ -yhdiste on suomalaisen tutkijaryhmän kehittämä ja pohjautuu monivaikutteiseen ja ainutlaatuiseen kantasoluteknologiaan. BTB13 on tieteellinen läpimurto, jonka avulla voidaan aktivoida passivoituneita kantasoluja oroottihapon avulla. Samalla se korjaa kantasolujen energia-aineenvaihdunnan häiriön, josta johtuvat mm. monet iho-ongelmat ja ikääntymisen merkit.

BTB13™-yhdiste muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13). Sillä voidaan vaikuttaa monipuolisesti eri iho-ongelmiin, kuten kutinaan, kuivaan-, atooppiseen- ja couperosa- tai akneihoon. Yhdisteellä on positiivinen vaikutus myös haavojen parantumiselle ja arpien ehkäisyyn sekä pigmenttimuutosten hoitoon. Seerumit ja hoitovoiteet sisältävät ihon suojausta lisääviä prebiootteja sekä ihoa kiinteyttäviä ja vahvistavia peptidejä.

PRO -Age hoidoilla saadaan aikaan ihon kiinteytymistä ja kirkastumista sekä välittömästi, että pitkäaikaisesti. PRO-Age hoito silottaa ihossa jo olemassa olevia juonteita ja ehkäisee uusien syntymistä. Lisäksi oroottihappo on vahva antioksidantti, BTB13™ -yhdiste suojaa ihosoluja tehokkaasti vapaiden happiradikaalien vaikutuksilta.

BTB13™ on maanlaajuisesti patentoitu hoitomenetelmä, jonka kantasoluja suojaava ja aktivoiva vaikutus on osoitettu ihmisen kantasoluilla kantasolukokeissa. (Patentti- ja Rekisterihallitus, lupa 9865).

Lisää tietoa tuotesarjoista saat maahantuojan ja valmistajan sivuilta.

LAITEHOIDOT

Laitehoitoja suosittelemme aina sarjahoitoina parempien hoitotulosten saavuttamiseksi!

Timanttihionta

Timanttihionta on uudistava, puhdistava, tasoittava ja kirkastava laitehoito, joka sopii lähes kaikille ihotyypeille. Timanttihionta kuorii tehokkaasti ihon pintaa ja näin myös tehoaineiden imeytyminen helpottuu. Hoito tuntuu miellyttävälle ja iho on kirkkaampi heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Timanttihionnassa ihoa käsitellään erilaisilla hoitopäillä, jotka alipaineen avulla nostavat ihoa timanttipintaa vasten ja aikaansaavat kuolleen ihosolukon kuorinnan. Timanttihionta on siis ihon mekaanista kuorintaa laitteen avulla. Alipainetta pystytään säätämään ja hoitopäät ovat valittavissa eri karheusasteen mukaan. Laitteella voidaan tehdä hellävaraisiakin kuorintoja, jotka soveltuvat herkemmällekin iholle.

Hoito soveltuu erittäin hyvin kaikenikäisille puhdistusta tarvitseville ihoille.

Sarjahoitona Timanttihiontaa suosittelemme kerran viikossa neljän viikon ajan, jonka jälkeen ylläpitohoitona viisi kertaa vuodessa.

Hinta 85€/krt, Sarjakortti 4 kertaa 280€

Ultraäänipuhdistus

Ultraääni -kasvohoito puhdistaa ihoa ja saa ihohuokosista epäpuhtaudet nousemaan ihon pintaan ilman kipua. Iho tuntuu hoidon jälkeen freesiltä ja näyttää kirkkaammalta. Ultraäänikasvohoito saa tehoaineet imeytymään syvemmälle ihoon ja ihoa saadaan esimerkiksi näin tehokosteutettua.

Ultraäänipuhdistus perustuu siihen, että itse ultraääni toimii veden kanssa hajottamalla veden pieniksi molekyyleiksi, jolloin se pääsee ihohuokosiin ja nostaa talin ihon pintaan. Ultraääni on ihmiskorvan kuuloalueen ulkopuolella tapahtuvaa värähtelyä. Laitteessa on mahdollisuus säätää eri tasoja, joten hoito sopii niin epäpuhtaalle paksulle iholle kuin myös normaalille / kuivalle iholle. Imeyttämisvaihe tapahtuu suljetun virtapiirin kanssa, jolloin asiakkaalle kytketään ranneke käteen. Laitteen ja rannekkeen kautta asiakkaan sisällä kiertää muuttumaton sähkövirta.

Ultraäänikasvohoitoa voidaan käyttää esimerkiksi pigmenttiläiskien vaalentamiseen, ihon puhdistukseen tai aknetulehduksien hoitoon apuna.

Sarjahoitona Ultraäänipuhdistusta suosittelemme kerran viikossa neljän viikon ajan, jonka jälkeen ylläpitohoitona viisi kertaa vuodessa.

Hinta 85€/krt, Sarjakortti 4 kertaa 280€

Ultralift -kasvohoito

Kiinteyttävä ja kasvoja kohottava Ultralift -kasvohoito on hyvin miellyttävä kasvohoito, melkeinpä se kaikkien suosikki! Hoidossa saadaan aikaan ihon värin kirkastumista ja tasoittumista. Ultralift -kasvohoito myös kiinteyttää ja vähentää turvotusta kasvoilla, jolloin tuloksena on selkeästi heleämpi ja kiinteytyneempi iho. Ultralift -kasvohoito tarjoaa solutasolla tapahtuvaa hierontaa, vilkastuttaa verenkiertoa, parantaa solukalvon läpäisevyyttä, rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja estää tulehduksia. Se on mekaanista värähtelyä, joka saa solutoiminnan vilkastumaan, jolloin aineenvaihduntakin vilkastuu.

Sarjahoitona Ultraliftiä suosittelemme kerran viikossa viiden viikon ajan. Ihanaa on, että näkyviä tuloksia saa jo ensimmäisellä hoitokerralla aikaan! Tämän jälkeen ylläpito hoitona viisi kertaa vuodessa.

Hinta 85€, Ultralift jatkohoito alle 2viikkoa edellisestä hoidosta 60€

Klassinen kasvohoito

70€

DAME Diamond -kasvohoito

150€

Ultraäänipuhdistus

85€

Timanttihionta

85€

Mekaaninen ihonpuhdistus

80€

iS Clinical Fire & Ice Facial

95€

Pro-Age kasvohoito

135€

iS Clinical Foaming Enzyme Treatment -entsyymikasvohoito

95€

iS Clinical Honey Enzyme Facial

95€

Ultralift 

85€

Ultralift jatkohoito 

60€

Age Repair -Dekolteen kiinteytyshoito

50€

Mancare

70€

Nuoriso ihonpuhdistus

60€

Kasvojen ja dekolteen lymfahoito 

45€

Lisäpalveluna kasvohoitoihin

iS Clinical - EYE BRIGHT TREATMENT 

25€

iS Clinical - Moiturizing Lip TREATMENT

5€

Kevyt ehostus kasvohoidon jälkeen 

10€